Over Lobouw

Niet meer weg te denken uit Dordrecht, Lobouw. Al jarenlang een familiebedrijf dat zijn sporen al ruimschoots heeft verdiend in de bouwwereld. Door altijd mee te denken, klaar te staan, jarenlange ervaring is Lobouw een belangrijke speler geworden in de (af)bouw.
Lobouw is al jarenlang hét adres voor al uw (af)bouwmaterialen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om uw diensten, service en producten te bieden die nodig zijn voor uw (af)bouwproject. Of het nu gaat om ruwe bouwmaterialen, gipsmaterialen, gereedschappen of chemische producten, bij Lobouw bent u aan het juiste adres.

Door onze zeer efficiënt ingerichte afhaalstraat kunt u in een kort tijdsbestek uw materialen ophalen. Wij hebben ruime openingstijden zodat u altijd de keuze heeft om langs te komen wanneer het voor u het beste uitkomt. Mocht u liever eerst advies willen of wat meer informatie over bepaalde producten dan zijn wij u graag van dienst. De relatie met onze klanten staat centraal bij Lobouw!
Door vraag en aanbod blijft ons assortiment altijd actueel en springen we in op nieuwe wensen en vragen van onze klanten. Dat zorgt er voor dat ons assortiment niet standaard is maar toegespitst op de keus van onze klanten.

Daarnaast is Lobouw continu in beweging dor het organiseren van diverse workshops, bijeenkomsten en seminairs. Op deze manier willen we relatie met onze klanten versterken en er voor zorgen dat zij altijd de juiste keuze kunnen maken betreffende materialen, gereedschap en werkwijzen. Hou de site in de gaten voor
het laatste nieuws en aanbiedingen.

Lobouw doet meer voor de afbouw!
Stacks Image 126